El director de l'ACA a València

Frederic Aparisi Romero
Així és, el pròxim divendres 23 d'OctubRe a les 16:00, de bon dia per la vesprada, Carlos López Rodríguez, director de l'Arxiu de la Corona d'Aragó (ACA) oferirà una xerrada-conferència en el saló d'actes del departament de història medieval de la Universitat de València dins el marc del màster interuniversitari que l'esmentat departament i l'homònim de la Universidad de Zaragoza organitzen.
Carlos López és autor de diversos llibres sobre l'arxivísticai sobre la història de la noblesa. EL PUV ha publicat Nobleza y poder político en el Reino de Valencia. En aquest cas, es tracta de la primera de tot un seguit de visites de professors d'àmbit nacional i internacional que tindran lloc al llarg de l'any. Sens dubte és una bona oportunitat per a apropar-se i debatre amb investigadors de fora del nostre àmbit més immediat.
Aprofiteu!

Us esperem

* les 4 de la vesprada i divendres, sens dubte, és un mal horari, però, no hi ha altra. Qui sap, igual hi ha entrepans amb nutella i sucs per a tots. [Puc assegurar que a Anglaterra els hi hauria, i ben bons!]

El dit, fins el divendres!

3 comentaris:

Jesús ha dit...

«Puc assegurar que a Anglaterra els hi hauria, i ben bons!»

Ah, sí! Caram, en Harca s'aprén de tot...

Anònim ha dit...

A l'Autònoma també en posem, cafè i croissanets com a mínim.

Frederic Aparisi Romero ha dit...

Abans que res gràcies pels vostres comentaris, cars amics!
Em pense que com no pagum nosaltres això de les pastetes i el té res de res, però vinga, = hi ha sorpresa