Som finalistes dels Premis Blocs Catalunya 2012

Grup Harca

Gràcies a tots els que ens heu votat en la primera ronda dels Premis Blocs Catalunya organitzats per l'associació Societat de Tecnologia i Coneixement, hem arribat a la final corresponent de la secció de blogs sobre Història, tradicions i patrimoni. Ara un jurat de l'associació triarà el guanyador entre els sis finalistes, que, a banda d'El blog d'Harca, són els següents: 
- Memòria de Sants, d'Agus Giralt, sobre la història i el patrimoni del barri homònim de Barcelona.
- Arquitectura medieval, de Jaume Espinal, que analitza monuments arquitectònics medievals, especialment de la ciutat catalana de Manresa.
- Curiositat.cat, de Jaume Mas, sobre tot tipus d'anècdotes i curiositats sobre qualsevol aspecte de la vida, particularment relacionades amb Catalunya. 
- Montcada i Reixac. Memòria d'un poble, de Xavier Colomé, que recull informacions històriques i records sobre aquest municipi de la comarca del Vallès i els seus habitants.
- Patrimoni i muntanyes, de Joan M. Vives, sobre elements patrimonials del món rural, especialment els relacionats amb la pedra seca. 
El 5 d'octubre en sabrem al guanyador, en la gala organitzada a l'Auditori del Tecnoparc de la ciutat catalana de Reus. Nosaltres, per la nostra part, tornem de les vacances la setmana vinent, amb noves entrevistes a historiadors i posts sobre història medieval. Gràcies de nou, amics i companys d'Harca!